Het snelste glasvezelnetwerk van de wijk Assendorp!

Liever direct contact? 088 – 77 68 410

Extra zenders

Voor elke liefhebber het juiste pakket én maandelijks opzegbaar.

Extra zenderpakketten

Kiest u voor televisie van PLINQ, dan kiest u voor maximale keuzevrijheid. Alle TV abonnees van PLINQ ontvangen standaard een zeer compleet basiszenderpakket. Dit basispakket kunt u eenvoudig uitbreiden met één van onze extra zenderpakketten. Deze zenderpakketten zijn maandelijks aan -en uit te zetten. Maximale keuzevrijheid dus!

Kies voor één van onze eigen themapakketten of kies voor Fox Sports, Film1 of Ziggo Sport Totaal!

Wist u dat?

Maandelijks opzegbaar

Al onze extra zenderpakketten zijn maandelijks aan- of uit te zetten. Zo betaald u nooit onnodig teveel. U zit dus ook nergens aan vast en kunt eenvoudig eens van zenders wisselen. Kijkt u zomers weinig TV? Dan zet u toch tijdelijk even uw extra zenderpakketten uit?

Extra zenderpakketten aan- of uit zetten kan eenvoudig door te mailen naar klantenservice@plinq.nl.

Smartcard nodig?

Heeft u digitale televisie van PLINQ (via coaxbekabeling in huis) dan heeft u een smartcard nodig om extra zenders te kunnen ontvangen. Deze smartcard past vervolgens in uw digitale decoder of in de CI-module achterin uw televisietoestel. Heeft u interactieve televisie dan is deze smartcard niet nodig en activeert u eenvoudig zelf uw extra zenderpakketten via uw TV ontvanger.

Thema pakketten

PLINQ TV Extra

Het PLINQ TV Extra pakket biedt voor iedereen wat extra. U krijgt meer films, documentaires, kinderzenders en muziek. Daarnaast krijgt u ook toegang tot Fox Sports Eredivisie 1, En dat voor een klein prijsje

PLINQ TV Family

Het meest complete zenderpakket voor de hele familie. Met ruim 25 extra zenders is er altijd wat leuks op TV voor jong en oud. Of nu gaat voor sport, muziek of één van de kids zenders uit het pakket!

PLINQ TV Entertainment

Gaat u er maar even lekker voor zitten. Want met het TV entertainment pakket hoeft u het huis echt niet meer uit! Geniet van de beste films, spraakmakende documentaires of vermakelijke spelshows. Het entertainment is perfect voor als u niks wilt missen.

Premiumpakketten

Film1

De nieuwste titels en de grootste Nederlandse films zie je op 4 reclamevrije kanalen of on demand op je tv, wanneer het je uitkomt.

ESPN Eredivisie

ESPN Eredivsie is het live voetbalkanaal van Nederland. Krijgt toegang tot drie kanalen en kijk iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden.

ESPN International

Met ESPN International kijkt u naar internationale topsport. Kijk met drie kanalen naar live internationaal voetbal uit de Bundesliga en de UEFA Europa League.

Ziggo Sport Totaal

Op Ziggo Sport Totaal zie je 24 uur per dag en 7 dagen per week de beste sport. Ziggo Sport Totaal laat je meer dan 5.500 uur per jaar live televisiekijken naar de beste sporten. Dat betekent live voetbal kijken, maar ook sporten als golf, tennis, basketbal en Formule 1.

Erotiek

Volledig gewijd aan erotische programma’s en films met daarin de zenders Penthouse, Brazzers TV Europe, Playboy TV.

Persoonlijk advies?

Heeft u wellicht vragen over onze diensten of wilt u dat één van onze adviseurs vrijblijvend uitleg geeft over de mogelijkheden voor u als ondernemer? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak in met onze adviseur.

Onze klantenservice is op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur bereikbaar op 088-7768410. Mailen mag ook naar klantenservice@glasvezelassendorp.nl

Daarnaast hebben wij een groot aantal veelgestelde vragen alvast voor u beantwoord. Klik hier om te kijken of uw vraag hier wellicht ook tussen zit.

TV Family

Kiest u voor TV Extra dan ontvangt u ruim 15 extra zenders voor het hele gezin. Bekijk de mooiste docu’s of kijk naar één van de vele kinderzenders. Het TV Family pakket bestaat uit de volgende kanalen:
67 CBBC / BBC3
68 CBeebies / BBC4
128 NPO 1 Extra
129 NPO 2 Extra
207 History
303 Nick Toons
304 Nick Music
306 Nick Jr.
309 Cartoonito
310 Baby TV

TV Entertainment

Kiest u voor TV Entertainment dan ontvangt u ruim 20 extra zenders en hoeft u nooit meer wat te missen. Bekijk de mooiste films, spraakmakende documentaires of energieke spelshows. Het TV Entertainment pakket bestaat uit de volgende kanalen: >
64 BBC4 / CBEEBIES
76 Sat.1
77 RTL II
78 VOX
79 Super RTL
80 n-TV
82 3Sat
120 RTL Crime
124 Comedy Central Extra
140 RTL Lounge
141 Luxe TV
412 Extreme Sports Channel
413 Motorvision.TV
604 MTV 90S
606 Stingray Djazz
615 MTV 00’s
616 VH1 Classic

Film1

Voor de beste en nieuwste films heb je maar één keuze: Film1. Want met Film1 kijk je onbeperkt en reclamevrij de nieuwste titels en de grootste Nederlandse films. Op vier kanalen Film1 Premiere, Film1 Action, Film1 Family & Film1 Drama.

Nieuwste films en klassiekers

Je hebt de keuze uit een groot aanbod van films. Je kijkt onbeperkt de beste premières, de grootste films én klassiekers in alle genres. Je ziet op je eigen tv het mooiste van Hollywood of juist die ene arthousefilm waar iedereen het over heeft. Allemaal in een geweldige beeld- en geluidskwaliteit én uiteraard zonder reclame. Met het ruime aanbod van Film1 wordt onbeperkt kijken je nieuwe hobby.

Je vindt het allemaal op één van de themakanalen van Film1

101Film1 Premiere
102Film1 Action
103Film1 Family
104Film1 Drama

ESPN Eredivisie

ESPN Eredivisie is hét live voetbalkanaal van Nederland. Krijg toegang tot drie kanalen en kijk iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden, inclusief uitgebreide voor- en nabeschouwingen onder leiding van presentatoren als Jan Joost van Gangelen, Milan van Dongen en Fresia Cousiño Arias. Zij worden bijgestaan door een team van deskundige analisten met onder meer Kenneth Perez, Ronald de Boer, Arnold Bruggink en Hans Kraay jr. Naast de Eredivisie is er nog meer Nederlands topvoetbal te zien met veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, de Vrouwen Eredivisie, de Tweede Divisie en uiteraard het KNVB Bekertoernooi.

Op ESPN Eredivisie kijk je naar de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg verder jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS. Met ESPN Eredivisie mis je dus geen moment van het allerbeste Nederlandse voetbal.

ESPN WATCH

Als abonnee van ESPN heb je gratis toegang tot ESPN WATCH. Hiermee kijk je ESPN op je tv, pc, laptop, tablet en smartphone en kan vanuit de ESPN-app worden gecast via AirPlay of Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens binnen de Europese Unie op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met ESPN WATCH heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van ESPN!

 

421ESPN Eredivisie 1
422ESPN Eredivisie 2
423ESPN Eredivisie 3

ESPN International

Met ESPN International kijk je naar internationale topsport. Kijk met drie kanalen naar live internationaal topvoetbal uit de Bundesliga en de UEFA Europa League. Verder volg je live de verrichtingen van de Nederlanders in de Major League Soccer.

Maar ESPN International is meer dan voetbal. Kijk live naar mooie tennistoernooien uit de WTA Tour met de beste tennissers van de wereld. Bovendien kijk je op ESPN International naar grote Amerikaanse sportcompetities, met tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL en American Football uit de NFL.

ESPN WATCH

Als abonnee van ESPN heb je gratis toegang tot ESPN WATCH. Hiermee kijk je ESPN op je tv, pc, laptop, tablet en smartphone en kan vanuit de ESPN-app worden gecast via AirPlay of Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens binnen de Europese Unie op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met ESPN WATCH heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van ESPN!

 

424ESPN International 4
425ESPN International 5
426ESPN International 6

Ziggo Sport Totaal

Met Ziggo Sport Totaal kijk je live naar de Engelse Premier League, Max Verstappen in de Formule 1, golf op topniveau en nog véél meer. Ziggo Sport in HD geeft je het gevoel dat je al die topsport van dichtbij beleeft. Sluit dus een Ziggo Sport abonnement af en laat dat genieten maar beginnen. Met de Ziggo Sport live streams zit jij áltijd op de eerste rij!

Met Ziggo Sport totaal haal je maar liefst zes premium zenders in huis die jou laten genieten van allerlei sporten op het hoogst denkbare niveau. Van Ziggo Sport racing tot Ziggo Sport Golf tot de mooiste sportdocumentaires op Ziggo Sport Docu. Een ding is zeker. Je mist geen moment meer!

401Ziggo Sport
402Ziggo Sport 2
403Ziggo Sport 3
404Ziggo Sport 4
405Ziggo Sport 5
406Ziggo Sport 6

Erotiek

Het pakket Erotiek is volledig gewijd aan erotische programma’s en films. Voor elk wat wils met de zenders Brazzers, Penthouse en PlayboyTV.

Het pakket bestaat uit drie zenders met erotische films en -series, 24 uur per dag.

730Playboy TV
731Brazzers